afiqaisya's FotoPage

By: AfiQ AisYA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 18-Jan-2013 03:56 Email | Share | | Bookmark
Welcome Back!!

Assalamualaikum wbt...

Whhoaaa!!! lamanye tinggalkan dunia ni... ceh!! macam la rajin sgt menulis.. baru je bukak akaun tulis sikit2 pastu tinggalkan... hampir 5 tahun kemudian masuk balik n gediks2 nak update.. dari anak dua skang ni dah 4.. blog yang khas untuk afiq and aisya skrg ni dh tpaksa jadikan untuk azra and athiya juga.. owh.. sebut nama Athiya, Al-Fatihah sayang.. Ibu sayang kamu sangat.. kte jumpa di syurga..

2008 aku masih kerja di KPT dan berstatus kontrak and 2013 kije kt spital pulak.. alhamdulillah dah tetap.. biar pun usia dah makin banyak, tp alhamdulillah Allah permudahkan dan kurniakan rezeki yang cukup untuk kecapi hidup.. hmm...

JOm citer pasal anak2 yang tersayang..
AfiQ - dah masuk darjah satu di SK Seri Kelana. Makin hensem dan Alhamdulillah buat ms ni mendengar kata walaupun kdg2 liat juga..

Aisya - dah 5 tahun. tadika. Budak debab ibu ni... sgt senang diuruskan.. pagi2 x meragam.

AzRa - paling banyak kerenah dan ada ketika sangat menguji kesabaran ibu. pada tarikh post ini diupdate, umur adik baru 4 tahun 1 bulan.

AthiYa - Kalo Athiya masih ada, umur athiya 1 tahun 6 bulan.. tengah lincah dan keletah.. tapi x pe.. ibu redha.. sayang kamu ketat2.

Apa lagi yang nk ditulis.. otak x leh nak pikir pasal petang ni ada mtg.. banyak pekeliling yang belum dibaca. huh! sambung lagi esok..



Monday, 23-Jun-2008 07:06 Email | Share | | Bookmark
Afiq nangis... Acha senyum je..

minggu lepas, afiq n acha tak lekat sangat kat umah sebab asik jenjalan je.. tapi tak de la jauh mana pun... kalo tak pi umah nenek ngan atok kat paroi, pegi umah wan ngan tok bah kat dusun. hehehe...
hari rabu lepas, ibu ada check up.. so hari tu ibu tak pegi kije.. ayah kije half day tapi ayah ada meeting malam tuh so ayah pun pi kije malam. nak jadi citer, masa ayah pegi kije malam tu, afiq baru lepas mandi.. tak sempat nak pakai pampers pun... ayah kuar je afiq terus nangis.. pegang grill pintu n jerit..."ayah.. nak ikut...." beria2 afiq nangis.. ibu pujuk pun afiq tak layan.. ibu kena marah ngan afiq ada la... afiq nangis dari kul 8.25 mlm.. sampai kul 8.45 mlm tak benti gak nangis ibu pun call nenek.. nenek kata nanti pas makan atuk n nenek datang umah. afiq terus gak menangis... kesian acha.. nak tdo pun tak dapat sebab abg dia memekak je.. afiq nangis teresak2. kalo orang yang tak tau citer, mesti kata budak ni kena dera ke? hmm... dengan telanjnag bulatnye sambil pegang pintu grill umah.. jiran sebelah umah pun senyum2 je nengok afiq nangis. mengganggu ketenteraman awam.. huhu.. last2 kul 9.15 atuk ngan nenek pun sampai.. afiq terus benti nangis.. dia punya la hepi nampak atuk ngan nenek. tambah pulak nenek bwk buah, atuk bawak coklat... nenek nak pakai kan pampers baru afiq nak pakai.. acha tdo dah... lena acha tdo. tak sempat nak tunggu atuk ngan nenek sampai..


Tuesday, 3-Jun-2008 06:03 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Afiq & Ainnur Aisya b/bt Azham

AfiQ
AisyA
hmm.. Selamat Datang ke Dunia Afiq and Aisya...

Punya la lama Ibu nak buat album untuk afiq, tapi tak de masa... sekarang ni bile dah masuk kije gomen ni, adalah masa sket... itu pun curi2 time rehat.. daripada afiq sorang2 ibu nak buat photopage, la ni h afiq dah ada adik baru ibu buat.. tapi tak pe... at least mana la tau kan, kalo ibu tak de lagi nanti afiq and acha ada sesuatu untuk dibaca dan dilihat.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net